Gesproken Radio jingles en tarieven

Onderstaand een overzicht van de vele gesproken radio jingles en mogelijkheden. Heb je andere wensen qua gesproken producties? Neem dan zeker contact op; er is altijd veel mogelijk. DJdrops.nl werkt met Nederlandse en ook buitenlandse stemmen; zowel vrouwen als mannenstemmen. En in verschillende prijsklassen. Zo is er veel keuze voor jouw budget.

Bestel je jingles

DJdrops.nl probeert de selectie qua stemmen wel enigszins overzichtelijk te houden. Regelmatig worden de stemmen uitgebreid.

Sweepers

Sweepers zijn er in 2 smaken. Een gesproken jingle in een L en XL variant. De Sweeper L heeft een lengte van 5 tot 7 woorden inclusief Soundeffecten. De Sweeper XL heeft een lengte van 8 tot 12 woorden, eveneens inclusief Soundeffecten. Beiden worden ook met de a-capella’s geleverd.

€39Vanaf € 39,- voor 3 stuks (huisstem) [ bestel ].

Showopener

De showopener is een a capella ingesproken jingle die bij uitstek over het intro van je eerste plaat heen gaat. En kan bv. iets over het programma en/of DJ zeggen.
De Showopener bevat tot 40 woorden aan tekst met een effect over de stem.

€39Vanaf € 39,- per stuk (huisstem) [ bestel ].

Sponsorspot

Dit programma word je aangeboden door hete bakker Koos; al 600 jaar verse bollen…. of: het weerbericht wordt mede mogelijk gemaakt door Jansen tweewielers, voor de betere 2e hands fietsen in Grollo. Je kent het wel. De sponsorspot bevat muziek en/of een effect en bestaat uit 12 tot 14 woorden.

€49Vanaf € 49,- per stuk (huisstem) [ bestel ].

Podcastintro jingle

Helemaal hip, een eigen podcast! En die verdient een mooi gesproken intro jingle. Spring eruit en val op. Met muziek/effect en een gesproken intro met een maximum van 26 woorden. Heb je meer tekst? Overleg!

€26Vanaf € 26,- per stuk (huisstem) [ bestel ].

Alle genoemde vanaf prijzen zijn exclusief btw. Bekijk, beluister en bereken direct online de jingle tarieven voor de bestelling van jouw keuze en bestel meteen!