Jingles bestellen + tarieven

DJdrops.nl werkt met 3 stem categorie├źn, die oplopen qua investering. De goedkoopste variant is de huisstem. Voor het bestelproces kan je alle stemmen eerst nog luisteren. Vervolgens kies je de soort jingle die je wilt bestellen + het aantal en de bijbehorende stem. Op basis hiervan wordt de prijs berekend.

Er zijn vooralsnog 5 jingle variaties. Als je kiest voor bijvoorbeeld 10 xl sweepers, kan je je de teksten per jingle invoeren. Bij het invullen van je gegevens (de eigenlijke bestelling) wordt de prijs inclusief btw weergegeven. Ook kan je meerdere soorten jingles + teksten in 1 order bestellen. In de laatste stap (jouw gegevens en bestellen) zijn enkele verplichte velden die van belang zijn om je order verder af te wikkelen.

Je ontvangt van ons per omgaande een bevestigingsmail. Zo kan je e.e.a. nog controleren. Vervolgens neemt DJdrops.nl contact met je op als extra check en ontvang je een Tikkie + de factuur. DJdrops.nl gaat aan de slag met de productie na ontvangst van je betaling.